De Poohberen van de oranje klas

Prettige vakantie !
27 June 2017, 12:35 pm
Beste ouders,

In het kaftje van jullie kind zit vandaag het schoolkrantje.
Daarin staat acheraan de klasindeling voor volgend schooljaar.
Morgen mogen ze al eens een kijkje gaan nemen in de nieuwe klasjes bij de KWAKKERS (= 3de kleuterklas).

Verder willen wij jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking dit schooljaar.
Wij vonden het fijn om jullie kindjes te leren kennen in onze klas en te zien groeien.

Prettige vakantie en tot ziens :)

Juf Ann P. en juf Liesbeth
RECORD!
26 June 2017, 3:43 pm
Lieve ouder

Vandaag hebben wij het Puurse record van de langste kinderketting gebroken. Dit deden we samen met de Sint- Carolusschool. De twee kettingen werden symbolisch met elkaar verbonden ter hoogte van de spoorweg in de Kaardijkstraat.

De pers was hierbij ook aanwezig. Vanavond kunnen jullie op RTV een samenvatting zien. Het volledige filmpje met alle kinderen vinden jullie terug op de APP (-> 725 Puurs).

725 Puurse records
23 June 2017, 7:58 pm
Lieve ouder

Wij zijn de laatste weken druk bezig geweest om enkele PUURSE records te breken. Dit doen we omdat we door de gemeente Puurs zijn uitgedaagd om 725 Puurse records te breken met alle Puurse scholen.

Van ieder 'record' maken wij een filmpje en dat posten wij op de app.

Jullie kunnen als ouder deze filmpjes ook bekijken via deze app. (App vind je door als zoekterm '725 PUURS' in te geven op je smartphone of tablet.)

Spijtig genoeg kunnen jullie ze enkel bekijken en mogen jullie geen filmpjes inzenden.

Deze records hebben we al ingezonden:

- record gekke bekken trekken
- record 725 rondjes lopen in het park
- record aantal kleuters die 1km lopen
- record ijsjes eten
- record langste, sissende groene SAM DE SLANG
- record beste mop

En er staan er nog heel wat op onze planning de komende week!! :-)

Veel kijkplezier!

groetjes,