De vriendjes van de groene klas

RECORD!
26 June 2017, 2:44 pm
Lieve ouder

Vandaag hebben wij het Puurse record van de langste kinderketting gebroken. Dit deden we samen met de Sint- Carolusschool. De twee kettingen werden symbolisch met elkaar verbonden ter hoogte van de spoorweg in de Kaardijkstraat.

De pers was hierbij ook aanwezig. Vanavond kunnen jullie op RTV een samenvatting zien. Het volledige filmpje met alle kinderen vinden jullie terug op de APP (-> 725 Puurs).

23 June 2017, 7:59 am
Beste ouder(s),

Dit is mijn laatste blogbericht voor dit schooljaar.
Volgende week vieren we op maandag nog de verjaardag van Tristian, op dinsdag de verjaardag van Noah en op donderdag de verjaardag van Lowie. Nog een echte smulweek dus ;-)  Op vrijdag (30/06)is het een halve dag school.

Ik wil jullie nog heel hartelijk bedanken voor de fijne en toffe samenwerking dit schooljaar.  Ik heb ervan genoten en zie jullie volgend schooljaar terug.  Geniet van jullie kapoentjes tijdens de zomervakantie.

Tot ziens.

Zomergroetjes,
juf. Cindy

Afbeeldingsresultaat voor zon en vakantie

15 June 2017, 12:26 pm
Week van 19/06-30/06: Thema vakantiekriebels

Beste ouder(s),

Elize is haar jeansvestje kwijt.  Willen jullie allemaal eens kijken a.u.b.?  Het is sinds gisterenmiddag verloren en haar naam staat in het vestje.  Alvast bedankt.

Maandag gaan we op schoolreis.  Joepie!
Vanaf dinsdag gaan we het hebben over vakantie.  Je kleuter mag een vakantieattribuut meebrengen (strandbal, tentje, handdoekje, zonnebril, koffertje,...vul zelf maar in :-) )
Vanaf woensdag starten we ook nog met het vieren van de jarigen. Tristian en Noah zijn deze maand nog jarig en van Diewke, Lowie, Arno en Vince vieren we hun (fop)verjaardag.   Dus het zou wel eens kunnen dat je kleuter nog met zijn fruit naar huis komt.  Bedankt voor jullie begrip.

Zonnige groetjes,
juf. Cindy

Afbeeldingsresultaat voor vakantie met julesAfbeeldingsresultaat voor vakantie met jules
9 June 2017, 11:49 am
Week van 12/06-16/06: Thema spetter, spat, alles nat.

Beste ouder(s),

Volgende week staat er weer een nieuw thema voor de deur.  Je kleuter mag maandag iets meebrengen om te poetsen.  We gaan vele activiteiten doen met water.  Het wordt vast héééééééééél leuk.

juf. Cindy

Afbeeldingsresultaat voor thema waterAfbeeldingsresultaat voor thema poetsen
1 June 2017, 12:22 pm
Week van 6/06-9/06: Thema sport en spel

Beste ouder(s),

Volgende week starten we op dinsdag met het thema sport en spel.  Je kleuter mag dinsdag een bal meebrengen (springbal/botsbal/glitterbal/bal met gaatjes, zacht balletje,...)  Woensdag fietsen we (bij mooi weer) en we spelen o.a. ook met touwtjes.

juf. Cindy

Afbeeldingsresultaat voor thema sport en spel

Turnen + dansje schoolfeest + medisch onderzoek
28 May 2017, 10:11 am
Beste ouder

wij zullen morgen tijdens de turnles ook even gaan fietsen (maandag 29 mei). Wie wil mag dus een eigen (loop)fiets meebrengen. Als dit niet lukt is dit zeker geen probleem. Er zijn op school ook fietsen die gebruikt mogen worden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Via onderstaande link kunnen jullie ons dansje van het schoolfeest bekijken!

(dit filmpje is enkel via deze link te bekijken en kan je dus niet terugvinden via de zoekfunctie van youtube)

Beste ouder(s),

Dinsdag is het medisch schooltoezicht op school voor onze klas.  Indien mogelijk dan mogen jullie het kindboekje van Kind en Gezin meegeven.

Alvast bedankt en geniet nog van het stralende weer.

Afbeeldingsresultaat voor zon
27 May 2017, 9:02 pm
Beste ouder(s),

Alvast bedankt en geniet nog van het stralende weer.

Afbeeldingsresultaat voor zon
22 May 2017, 2:46 pm
Gezocht!

Wie heeft er toevallig de gele T-shirt en zwarte broek van Arno zaterdag meegenomen?
Willen jullie allemaal eens kijken a.u.b.?
Alvast bedankt.

Woensdag gaan we naar de kinderboerderij.  Je kleuter hoeft dan geen boekentasje mee te nemen want we eten die dag geen fruit.  Reservekledij nemen we zelf mee.

Zonnige groetjes,

17 May 2017, 10:08 am
Week van 22/05-2/06: Thema de boerderij

Beste ouder(s),

Graag wil ik even meedelen dat er een kleine wijziging is in onze planning om naar de kinderboerderij te gaan.  We gaan volgende week woensdag (24/05) naar de kinderboerderij (zie bij niet vergeten).

Op maandag mag je kleuter iets meebrengen over dit thema (bv. tractor, boekje, diertjes,...).  Graag voorzien van een naam a.u.b.

Nog even een dikke dankuwel lieve ouders voor jullie omdat jullie me zo goed geholpen hebben om de nodige kledij te verzamelen voor het schoolfeest.
Tot zaterdag.

Afbeeldingsresultaat voor kinderboerderij

15 May 2017, 10:48 am
Dit zijn de foto's die werden genomen van de mama's die vorige week op bezoek kwamen in ons klasje.  Veel kijkplezier.

Een fijne moederdag!
12 May 2017, 2:48 pm

Een fijne moederdag voor alle mama's. Hieronder nog een leuk filmpje van jullie kleuters. Zij zingen voor jullie ons liedje voor moederdag. Veel plezier!!

* dit filmpje staat niet openbaar en is dus enkel via deze link te bekijken op youtube.

12 May 2017, 11:43 am
Ter info

Onze kleuters die deelnemen aan het schoolfeest (wij treden op in BLOK 2) worden om 15u10 stipt in onze klas verwacht.  Zo hebben we nog voldoende tijd om iedereen rustig om te kleden.

Alvast bedankt!
Geniet van het weekend!