We zijn vroeg opgestaan en zijn gaan ontbijten.
​Na het ontbijt zijn we onze schoenen gaan aandoen en zijn we schelpen gaan zoeken op het strand.
​Daarna hebben we pijlentocht gedaan.
We moesten verschillende opdrachtjes doen,:zoals pompen, onder een bank kruipen, haasje over springen, onze jas verkeerd aandoen, ...
Dat was leuk!
Na het middageten (spaghetti) hebben we platte rust gehouden en mochten we even vrij spelen op het strand.
​We moesten ook een moord oplossen met het cluedo-spel. De kuisvrouw had een moord begaan met een touw in de keuken.
​Daarna zijn we gaan knutselen. We maakten een leuke pet met allerlei versieringen.
​Na het avondeten (frietjes met stoofvlees) hebben we een film gekeken. Het was een leuke film!
​Nu maken we ons klaar om in ons bedje te kruipen.
Slaapwel!
​- Yarno, Youri, Maxime -

We vertrokken aan school om 8 uur en reden naar de IJzertoren in Diksmuide.
​Daar hebben we een rondleiding gekregen die ging over oorlog, oorlog, oorlog, oorlog en nog eens... oorlog.
​Daarna zijn we met de bus naar Seafront gereden en hebben daar in een zaaltje gepicknickt.
​We kregen allemaal puzzelstukken en toen wisten we bij wie we op de kamer gaan slapen.
​We zijn ook in de duikboot geweest. Iedereen was bang, behalve Alexanne (en Hanne).
​Toen reden we naar Nieuwpoort en onderweg kregen we een grappige film te zien.
​Dan gingen we ons hotel binnen en zagen we de luxekamers.
​Om 18 uur zijn we in het restaurant gaan eten: worst met appelmoes en aardappelen.
Het was echt super lekker!
​Daarna zijn we op de dijk nog spelletjes gaan spelen en hebben we ons dagboekje ingevuld en een liedje gezongen.
Door een speciale tunnel gingen we terug naar onze kamers.
​Nu gaan we slapen... slaapwel mama & papa en tot morgen!

​- Hanne, Lore, Alexanne, Mila -

Zeeklassen

maandag 20 maart tot vrijdag 24 maart

We trekken met het vierde leerjaar op zeeklassen.
We verblijven voor één week in hotel 'Sandeshoved',
dat gelegen is op de zeedijk van Nieuwpoort.

meer info kan je vinden op http://zeeklassendekrinkel.weebly.com